Portfolio opdracht 3b

Tijdens de tweede bijeenkomst gaan we het met elkaar hebben over de 6 interactievaardigheden. Deze interactievaardigheden zijn nodig ter ondersteuning van de ontwikkeling van het kind. Beschik jij over de nodige sensitieve responsiviteit? En ben jij in staat om ontwikkelgericht te werken? Daar kom je achter door de test in te vullen.

Wat: download de test en test jouw interactievaardigheden. Analyseer de uitkomsten en geef aan met welke 3 jij verder wil oefenen. Kies vanuit die 3 eentje uit die je door jouw praktijkbegeleider wil laten observeren. Upload de ingevulde test in de leeromgeving. Dit doe je door op begin vragenlijst te klikken, daarna kun je de uitwerking uploaden.  
Hoe: Door middel van het invullen van de interactievaardighedenlijst ga je ontdekken waar jouw uitdagingen liggen. Zet een kruisje bij het nummer wat geldend is voor jou.  
Doel: Kennis van de zes interactievaardigheden: sensitieve responsiviteit, respect voor autonomie, praten & uitleggen, structuur & continuïteit, ontwikkelingsstimulering en het begeleiden van interacties.


Scroll naar boven