Veiligheid & Gezondheid Kinderwoud

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Fijn dat je bent gestart met deze e-learning over veiligheid en gezondheid binnen Kinderwoud. Het creëren van een veilige en gezonde omgeving voor onze kinderen en voor onze medewerkers vinden we binnen Kinderwoud erg belangrijk. Om die veiligheid te kunnen bewaken hebben we verschillende beleidstukken opgesteld. Hierin staat hoe we ervoor zorgen dat kinderen in een veilige en gezonde omgeving kunnen spelen en ontdekken. Ook is er oog voor jou als pedagogisch professional. Ook jouw veiligheid  en gezondheid staat binnen Kinderwoud centraal.

Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van de beleidsstukken en de verwachtingen die Kinderwoud heeft ten aanzien van jouw aandeel hierin, hebben we deze e-learning gemaakt.

Bekijk de presentaties en filmpjes en beantwoord de vragen die jou onderweg gesteld worden. Zo kom je na ongeveer 45 minuten aan het einde van de e-learning en heb jij een certificaat behaald. Daarmee kun je aantonen dat je op de hoogte bent van de beleidstukken en dat jij weet hoe je moet handelen.

De deelnemer kan ten alle tijden stoppen met de module en op elk gewenst moment weer starten. De leeromgeving houdt jouw voortgang bij. Je kunt dus tussentijds pauzeren en later de e-learning afmaken. Het hoeft niet in één keer af.

Scroll naar boven