Portfolio opdracht 1

Jij hebt de eerste bijeenkomst erop zitten. Tijdens die bijeenkomst heb je samen met andere deelnemers een tijdlijn gemaakt waarop de ontwikkeling van het kind 0-13 jaar in beeld is gebracht.  Nu maak jij zelf een tijdlijn.

Wat: Maak een (creatieve) tijdlijn over de ontwikkeling 0-13 jaar

Hoe: Maak een tijdlijn van 0-13 jaar, benoem per fase minimaal 5 mijlpijlen en koppel hier het ontwikkelingsgebied aan.
Bijvoorbeeld: een baby gaat kruipen rond de 6 maanden, dit hoort bij het motorische ontwikkeling.
Je mag hier zelf een creatieve invulling aan geven. Denk aan een poster, powerpoint presentatie, iets geknutseld/anders.
Je kunt de informatie uit de diverse artikelen en de reader gebruiken die in de digitale leeromgeving zijn geplaatst. Bijv. het artikel over de mijlpalen.

Doel: Kennis van pedagogiek kinderopvang 0-13 jaar, waaronder de vier pedagogische doelen van Riksen Walraven en de pedagogische kaders kinderopvang.

Uitwerking opdracht:
Als jouw tijdlijn klaar is dan upload je deze in de online leeromgeving. Jouw ingezonden opdracht wordt door de docent bekeken (na de tweede bijeenkomst). Je ontvangt op alle opdrachten uit het portfolio 1 gecombineerde reactie.

Klik hieronder op ‘begin vragenlijst‘ en daarna kun je jouw porfolio opdrachten uploaden. Selecteer het gewenste bestand en klik op ‘uploaden’. Klik na het uploaden op ‘controleer’ en daarna op ‘vragenlijst afronden”.

Scroll naar boven