Workshop – De pre-verbale wereld van baby’s

Categorie:

Verdiepingsmiddag – De pre-verbale wereld van baby’s

Een verrassend verdiepende kijk op de start van het babyleven, pre-verbale communicatie en lichaamssignalen van baby’s en zeer jonge kinderen.

Doel
De middag ligt in het verlengde van de training Werken met baby’s. We verdiepen het verband tussen pre-verbale communicatie, lichaamssensaties, hersenfuncties en de contactbehoeften van baby’s en zeer jonge kinderen. In Werken met baby’s komt het babybrein al iets aan de orde. Tijdens de verdiepingsmiddag is er, naast ontwikkeling van de hersenfuncties, o.a. extra aandacht voor het autonome zenuwstelsel (AZS) van baby’s. Waardevolle kennis voor jou als pedagogisch medewerker, mede omdat de staat van het AZS van grote invloed is op veiligheid en hechting. Zorgvuldige afstemming van jou op de allerkleinsten vergroot hun gevoel van veiligheid, creëert werkelijke ontmoeting in het contact, bevordert hun welzijn en laat hun levensenergie meer stromen.

Voor wie
Als pedagogisch medewerker moet je straks een geaccrediteerde IKK-training (Werken met baby’s) met goed gevolg hebben afgerond, wil je je werk nog mogen doen. Maar als werken met baby’s je passie is, dan wil je natuurlijk méér dan de verplichte kost. Deze inspirerende middag biedt je een unieke, toegankelijke kijk op de start van het babyleven en de ontwikkelingsfasen, op een manier die je vast nog niet kent. Je gaat je gevoel voor communicatie door de allerkleinsten op een waardevolle manier aanscherpen en verrijken. Dat maakt je méér dan IKK-proof. Overigens kun je deze middag ook prima volgen als je Werken met baby’s nog gaat doen.

Door wie
De verdiepingsmiddag wordt gegeven door trainer/coach Klaas van Leggelo van Sessies aan Zee. Klaas van Leggelo geeft in zijn praktijk in Zurich aan de Waddenzee workshops, (trauma)trainingen en individuele coach-sessies. Dit doet hij vanuit een lichaamsgeoriënteerde, systemische en creatieve benadering. Tijdens de verdiepingsmiddag is er voldoende ruimte voor interactie en het inbrengen van cases.

Locatie
Incompany bij jou op locatie. Ook Spiekr kan een locatie regelen als je met een groep wilt deelnemen.

Met korting naar gehechtheidsworkshop
Als deelnemer van deze verdiepingsmiddag kun je met korting naar de weekendworkshop over gehechtheid van Sessies aan Zee, in Zurich aan de Waddenzee. De inhoud van de workshop sluit aan op De Geheimtaal van baby’s. De workshop vindt plaats in een intieme setting en biedt plaats voor max. 6 deelnemers. Lunches en lekkers zijn inbegrepen. Meer informatie: http//www.sessiesaanzee.nl.

Meer info?

Neem contact op met Spiekr.

Contact

Wil je rechtstreeks contact met Spiekr? Neem dan contact op via telefoonnummer 058-203 7130. Mailen kan natuurlijk ook: info@spiekr.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop – De pre-verbale wereld van baby’s” te beoordelen
Scroll naar boven