, , ,

Training Kinderen en emoties “Lastige kinderen bestaan niet!“

-Leer hoe je omgaat met kinderen met lastig gedrag-

Wat ga je leren?

Spiekr wil professionals in het werkveld ondersteunen in het uitvoeren van hun taak en sociale opdracht. Wanneer zij zich ontwikkelen en blijven door ontwikkelen is de professional in staat zich in te zetten voor optimale ontwikkelingskansen voor kinderen.

Je krijgt tijdens deze 1 daagse training inzicht in de emoties van kinderen in relatie tot het gedrag. Hoe kun je omgaan met lastig emoties van kinderen en hoe ga je om met kinderen met lastig gedrag? Jouw eigen vaardigheden spelen hierin ook een grote rol. Ook daar staan we bij stil. Je leert niet allen wat je kunt doen maar we gaan óók aan de slag met het ‘hoe’ zodat jij – de pedagogische professional – kinderen en ouders nóg beter kunt helpen en begeleiden.

Deze training wordt gegeven door Jenneke Koopman van Spiekr en Hermina Terpstra van Kindgeluk. Jenneke is door haar jarenlange ervaring als manager en coach binnen de kinderopvang op de hoogte van wat er speelt in de praktijk. Hermina is kinder- en oudercoach en heeft een eigen praktijk: Kindgeluk, in Leeuwarden. Samen gaan Jenneke en Hermina ervoor om jou een onvergetelijke training te bezorgen en jou te voorzien van nieuwe inzichten en praktische en concrete handvatten.

Tijdens de training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Kinderen en emoties
  • Wat willen emoties ons vertellen?
  • Wat brengen emoties ons?
  • Wat is het gevolg van het niet uiten van emoties?
  • Hoe kun je kinderen leren om zelf emoties beter te reguleren?
  • Hoe kun je kinderen begeleiden bij lastige emoties?
  • Emoties, gedrag en behoeftes, wat is de relatie hiertussen?
  • Wat is de impact van communicatie en mindset?
  • Hoe kan ik in mijn rol als professional hulp bieden aan kinderen en ouders?

Deelnemers van deze training krijgen meer inzicht in hun eigen kwaliteiten gaan aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot de omgang met kinderen die lastig gedrag laten zien. Ook ontmoet je bij de bijeenkomst nieuwe mensen die net als jij hun ervaringen als professional delen. De deelnemers kunnen bij elkaar spieken en kunnen hun inzichten met elkaar delen. De trainers ondersteunen dit leerproces door het aanbieden van verschillende werkvormen, het delen van ervaringen en kennisoverdracht.


Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor pedagogisch professionals (pedagogisch medewerkers, leerkrachten PO, PABO studenten, schoolmaatschappelijk werkers IB’ers, etc.) die werken met kinderen in de leeftijd 0-13 jaar.


Waar en wanneer vindt de workshop plaats?

De training wordt zowel op basis van open-inschrijving als voor samenwerkende professionals aangeboden. Deelnemers die zich inschrijven voor een open-inschrijving-training bieden we de training aan op een inspirerende locatie in het noorden van het land. De training is ook zeer geschikt om incompany te verzorgen. Mocht dat wenselijk zijn dan stemmen we de trainingslocatie met de klant af. De training wordt aangeboden in de vorm van een  fysieke bijeenkomst conform RIVM-richtlijnen.

⇒Een trainingsdatum  voor open inschrijving is nog niet bekend


In het kort

Toelating

Voorwaarde om mee te kunnen doen, is het bekijken of terugkijken van de masterclass “Kinderen en emoties; het kind is niet het gedrag”. De opname stellen we na inschrijving of afname ter beschikking aan de deelnemers.


Trainingsdatum

⇒Er is nog geen nieuwe trainingsdatum bekend.


Duur

1 daagse bijeenkomst van 9:00 – 16:30


Locatie

Incompany of op te plannen locatie in Noord-Nederland


Prijs

Open inschrijving: € 299,- per deelnemer (inclusief lunch, koffie & thee)

Incompany: Op aanvraag


 

Wil je weten wat Spiekr voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. We bespreken graag wat er mogelijk en nodig is.


Contact

Wil je rechtstreeks contact met Spiekr? Neem dan contact op via telefoonnummer 058-203 7130. Mailen kan natuurlijk ook: info@spiekr.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Training Kinderen en emoties “Lastige kinderen bestaan niet!“” te beoordelen
Scroll naar boven