Training Creatief problemen oplossen

Werken jouw teamleden volgens oude patronen en wil je daarin verandering brengen? Zet jij jouw medewerkers graag aan het denken zodat ze loskomen van bestaande ideeën? Krijg je team in beweging en geef ruimte aan creativiteit.

Creativiteit is erg belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen. Daarom stimuleren professionals binnen de kinderopvang, jeugdhulpverlening en het onderwijs graag de creativiteit bij kinderen. Maar zijn we zélf wel creatief genoeg? Graag wakkeren wij de creativiteit bij jou aan. Want goed voorbeeld doet goed volgen.

Dit levert de training jou op
In deze training ga je aan de slag met vraagstukken waar je eerder in vastliep. Je ontwikkelt je creativiteit en leert verrassende oplossingen te bedenken. Je gaat op onderzoek uit naar jouw denkpatronen en leert deze te doorbreken. We gaan aan de slag met methoden om een vraag vanuit nieuwe invalshoeken te bekijken. Met nieuwe technieken en tips & tricks verbeter je jouw creativiteit. Samen met jouw team ontwikkel je volop nieuwe ideeën voor moeilijke vraagstukken. De training Creatief problemen oplossen helpt jou vervolgens om de juiste ideeën te selecteren. Je leert hoe je brainstormsessies kunt begeleiden en kent het creatief proces van A tot Z.

Wat ga je doen?
Voorafgaand aan de training zetten we samen jouw persoonlijke leerdoelen op papier. Tijdens de training ga je vooral veel oefenen met situaties waar je in de praktijk tegenaan loopt. Dat gebeurt met rollenspellen en gesprekken in de groep. Ook ga je zelfstandig aan de slag met jouw leerdoelen en kwaliteiten.
Aan het eind van de training schrijf je een persoonlijk actieplan. Daarin zet je hoe en wanneer je de trainingskennis gaat inzetten.

Wat leer je?

  • Creatieve denktechnieken;
  • Instrumenten om creativiteit te stimuleren;
  • Stappen in het creatief proces selecteren en uitwerken van goede ideeën;
  • Jouw rol tijdens het creatief proces.

Soort: groepstraining – incompany
Trainingsduur: 1 of 2 dagen
Kosten: op aanvraag

Wil je weten wat Spiekr voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. We bespreken graag wat er mogelijk en nodig is.

Contact

Wil je rechtstreeks contact met Spiekr? Neem dan contact op via telefoonnummer 058-203 7130. Mailen kan natuurlijk ook: info@spiekr.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Training Creatief problemen oplossen” te beoordelen
Scroll naar boven