E-learning kinderparticipatie

 34,95

Categorie:

Kinderparticipatie voor pedagogisch professionals

De inhoud van de e-learning is ontwikkeld door Jessica Schouten, auteur van Betekenisvol werken in buitenschoolse tijd, en is gebaseerd op haar tweede boek, Kinderparticipatie, 50 spel- en werkvormen met Karakter. 

Wat kan je verwachten?

De e-learning gaat van start met een korte introductie op het onderwerp: wat is kinderparticipatie precies en wat levert het de kinderen en andere betrokken partijen op? Vervolgens wordt er een praktische vertaling gemaakt naar de praktijk, zodat je een basis meekrijgt over hoe je aan kinderparticipatie vorm kan geven met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen, hoe je aan kan sluiten bij de interesses en mogelijkheden van kinderen en hoe je ervoor kan zorgen dat álle kinderen in de groep een stem krijgen.
In de e-learning wordt aandacht besteed aan veel voorkomende vragen en uitdagingen uit de praktijk. Het is een afwisselende en interactieve e-learning die zowel de ervaren als de beginnende pedagogisch medewerker concrete handvatten en nieuwe ideeën biedt. De theorie wordt afgewisseld met verschillende interactieve onderdelen waarin je bijvoorbeeld vragen beantwoordt en meteen feedback krijgt of meer informatie verkrijgt door foto’s aan de klikken. Een vijftal animatiefilmpjes met voorbeelden van spel- en werkvormen verlevendigt het programma.

Praktische zaken

De e-learning neemt ongeveer twee uur tijd in beslag en wordt afgerond met een eindtoets. Behaal je een score van 75% of hoger? Dan ontvang je een digitaal certificaat.

Wil je voor meer medewerkers een inlog aanschaffen? Neem dan contact op met Spiekr voor een voorstel op maat.

Alvast een kijkje nemen?

De e-learning bevat als afsluiting een serie vrolijke animatiefilmpjes van spel- en werkvormen voor kinderparticipatie. Dat ziet er zo uit:

Soort training

E-learning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “E-learning kinderparticipatie” te beoordelen
Scroll naar boven